ARTIKKELIT

Tältä sivulta löydät artikkeleita, joista löytyy ohjeita ja vinkkejä älylaitteiden käyttöön sekä ongelmien ratkaisemiseen.

Jos etsit apua älylaitteidesi kanssa, tältä sivulta löydät varmasti vastaukset kysymyksiisi. Artikkelit ovat helppolukuisia ja selkeitä, joten ne sopivat sekä aloittelijoille että kokeneemmille käyttäjille.

Kaikki me olemme varmasti joskus käyttäneet konetta mikä oli ihan älyttömän hidas. Saatat jopa nyt käyttää kyseistä konetta. Ei hätää, sillä tänään se muuttuu! Käymme nimittäin läpi muutaman asian miten se kone saadaan huomattavasti nopeammaksi.

Teemme puhelimillamme kaikenlaista. Surffaamme netissä, lähetämme viestejä, maksamme laskuja, kuuntelemme musiikkia, säilytämme dokumentteja, otamme kuvia jne. Ne on siis täynnä henkilökohtaisia tietojamme, joten on tärkeää pitää huoli laitteidemme turvallisuudesta, ettei nämä tiedot päädy vääriin käsiin. Miten voit varmistaa, että...

SALASANAT

05.04.2023

Käytämme salasanoja kaikkialla verkossa, sovelluksissa ja laitteissa. Salasanoista on ollut paljon puhetta vuosien saatossa kuinka ne ei saisi olla helposti arvattavissa ja samaa salasanaa ei saisi käyttää useissa eri palveluissa. Silti moni meistä ei ota salasanoja vakavasti. Siksi tässä artikkelissa käymmekin läpi salasanojen tärkeyttä ja...